Kasdieninės projekto veiklos (Daily project activities)

 Panevėžio lopšelio-darželio ,,Gintarėlis“ ugdytiniai iš savo darželio sodo užaugintų vaisių kasdieninėse veiklose gamino obuolienes, kokteilius, sūrį, spaudė sultis,  kepė iš vaisių pyragus. Juos skanavo, vaišino bendruomenę ir projekto partnerius. Vaikų gaminta obuolienė, obuolių sūris ir svarainių cukrainiai iškeliavo net į Estiją ir Islandiją.

Žaliuosiuose kampeliuose užaugintos vaistažolės buvo kruopščiai surinktos, sudžiovintos ir supakuotos. Kai kurios iš jų įteiktos kaip dovanos partneriams iš Estijos ir Islandijos.

The children of Panevezys Kindergarten "Gintarelis" used the fruit grown in their Kindergarten garden to make apple pies, apple jam, smoothies, cheese, juices and fruit cakes in daily activities. They tasted them and treated the community and project partners. The apple cheese, apple jam and quince, made by the children went as far as Estonia and Iceland.

Herbs grown in green corners were carefully collected, dried and packaged. Some of them were given as gifts to partners in Estonia and Iceland.










































Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Projektas ,,Žalieji kampeliai darželiuose ir pradinėse mokyklose" (Project ,,Green corners in the kindergartens and in the primary schools“)

Konferencija ,,Vandens kokybė, laikymas ir tausojimas" (Conference ''Water Quality, Storage and Conservation")